Opret
A password will be e-mailed to you.

Du skal bruge følgende:

4-6 kyllingefiléter (ca. 200-300 g)
1 dåse hele flåede tomater
2 dl hønsebouillon
6 faste kartofler
2 løg
2 stilke bladselleri
1 spsk hakket frisk merian
½ tsk frisk kværnet peber
2 dl frosne ærter eller bønner

Du skal gøre følgende:

Bland tomater og bouillon i en stor gryde og bring i kog.
Skræl kartofler og skær dem i tern.
Pil og hak løgene.
Rens bladselleri og snit fint.
Kartofler, løg og selleri koges i ca.10 min.
Retten krydres med merian og peber.
Skær kyllingefiléterne i tern.
Kom kylling og ærter i gryden og lad det koge 10 min til kylling er gennemkogt.

Server i tallerkner og garner med merian.

Andre læste også:   Kartoffelsuppe med lime og koriander

Om forfatteren

Dette kunne også interessere dig

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort